Er I overhovedet interesseret i, hvad jeg laver...?

Er I overhovedet interesseret i, hvad jeg laver...? 

Der er så mange måder, man kan gøre opmærksom på sig selv og sin business. For mit vedkommende er det mest det sidste, der interesserer mig. Jeg har ikke det store behov for at dele, hvad jeg får at spise eller hvornår jeg sidst har fået blomster. Ikke et ondt ord om dem der har - jeg kigger gerne med...:) Men når det kommer til mit firma, Claudia Dons Photography, så er jeg jo netop interesseret i at folk følger med... Og booker mig :)

Men det er en vanesag at være aktiv online og jeg skal personligt bryde nogle grænser, hver gang jeg poster. Det føles meget kunstigt at "tale til kameraet", når jeg er vant til at gemme mig bag det. Jeg er godt klar over, at jo mere interessant personen jeg fotograferer er, desto mere er folk interesseret i at følge med "behind the scenes". Jeg føler bare, at man bryder en professionel barriere, når man hiver telefonen frem og laver en snaps af f.eks. Sanne Salomonsen, der hænger ud i studiet.

Sidstnævnte har jeg været så heldig at komme til at kende. Det har for nylig givet mig en mulighed for at komme helt tæt på, da Sanne var i studiet og indspille sin nye plade. Det har været en kæmpe oplevelse for mig og jeg er sikker på, at mange godt kunne tænke sig at være en flue på væggen, når rockmama giver den gas i studiet. Og hold op hvor har jeg haft lyst til at dele det med jer. Men hvorfor bryde magien og tosomheden i det magiske øjeblik, hvor Sanne og jeg klikker... Det er en virkelig svær balancegang. Og er I overhovedet interesseret?

Hvor mange af jer ville kigge med, hvis jeg brød min egen grænse og evt. også kunstnerens og hev mobilen frem? Ser I instagram historierne, snapchats og har I overhovedet læst denne blog til ende?

Giv mig meget gerne feedback og jeg vil forsøge at følge jeres råd... Måske kan jeg endda finde noget i gemmerne med Sanne i studiet til næste blog :)